مدیریت دفترفنی پروژه های عمرانی در کارگاه

360x240xcontent_05-360x240.jpg.pagespeed.ic_.40eTtCiRbj-360x240

 

سرپرست تیم دفتر فنی در پروژه های عمرانی جهت مدیریت و تسلط بر امور پیمان به منظور دستیابی به اهداف پروژه شرح وظایفی دارد. که در ادامه توجه شما را به آن جلب میکنم.

 

۱) مطالعه دقیق توافقنامه و پیمان اصلی مربوط به پروژه (فیمابین شرکت و کارفرما) و کنترل اسناد و مدارک اولیه منضم به پیمان و کسب آمار و اطلاعات مربوط به نقشه‌های اجرایی اولیه منضم به پیمان اصلی.

۲) آگاهی از مفاد و جزئیات قرارداد پیمانکار جزء و یا پیمانکار مجری پروژه و نگهداری یک نسخه از قرارداد و مدارک و مستندات قرارداد، در زونکن مربوط به پروژه.

۳) نظارت بر انجام عملیات در دست اجراء پیمانکار و مجری پروژه و دریافت آمار و گزارش‌های نوبه‌ای از کارگاه و بررسی و کنترل آمار و گزارش‌ها و نظارت بر چگونگی پیشرفت کار و آگاهی از مشکلات و موانع موجود کار و پروژه و انعکاس موارد مهم و خلاصه آمار و اطلاعات مربوط به پروژه به مدیر مافوق، و در صورت لزوم اظهارنظر و ارائه پیشنهاد در جهت حل و فصل مشکلات پروژه.

۴) ارتباط مستقیم با مدیر پروژه و یا با رئیس کارگاه، و تشریح خط مشی‌های تعیین شده از سوی معاون اجرایی و شرکت برای رئیس کارگاه و یا مجری پروژه و نظارت بر نحوه انجام عملیات پروژه و بر نحوه اجرای تعهدات مجری در چهارچوب پیمان اصلی و قرارداد فی‌مابین شرکت و مجری و ارائه گزارش‌های لازم از روند پروژه به مدیر مافوق.

۵) پیگیری انجام تکالیف تعیین شده از سوی شرکت و معاون اجرایی برای مجری پروژه و یا رئیس کارگاه، در این زمینه توجه شود که مستقیماً مجاز به برخورد با مجری یا رئیس کارگاه نخواهد بود و تنها میتواند حامل پیام و توصیه‌های مدیران ارشد شرکت به عزیزان مذکور باشد.

۶) پیگیری تهیه برنامه زمانبندی اجرای عملیات پروژه و در صورت لزوم مشارکت در تهیه و تدوین برنامه زمانبندی (یااصلاحی) و سرکشی و بازدید نوبه‌ای از پروژه و نظارت برچگونگی اجرای قرارداد توسط مجری یا رئیس کارگاه.

۷) دریافت صورت‌وضعیت‌های کارکرد پروژه از مجری و یا رئیس کارگاه و کنترل اولیه قبل از تدوین صورتوضعیت و قبل از ارسال آن برای کارفرما(کنترل حجم مقادیر کارها، ردیف‌های اختصاص داده شده از فهرست بهاء به ردیف‌ها و آیتم‌های کارکرد، کنترل صحت ضرایب پیمان و اصول لازم‌الرعایه در تهیه صورتوضعیت‌ها و…).

۸ ) تهیه پیش‌نویس مکاتبات ارسالی شرکت برای دستگاه نظارت و یا کارفرما در رابطه با پروژه و نگهداری یک نسخه از مکاتبات ارسالی.

۹) بررسی و اظهارنظر بر روی درخواست‌ها و مکاتبات دستگاه نظارت و کارفرما در ارتباط با پروژه و یا شرکت، و تهیه پیش‌نویس جوابیه‌ها و پیگیری انجام اقدامات مقتضی مربوط.

۱۰) بررسی و کنترل صورتوضعیت‌های ارسالی از سوی ریاست کارگاه مربوط به پیمانکاران جزء شاغل در کارگاه‌های تحت پوشش شرکت (بعد از رسیدگی کارگاهی) و نگهداری حساب‌های کلی پروژه در قالب فرمت‌ها و جداول تیپ تعیین شده شرکت.

۱۱) تهیه و تنظیم پیش‌نویس‌ مکاتبات شرکت در زمینه‌های مختلف پروژه در دست نظارت و یادآوری در مورد ابلاغ به موقع هشدارها و اخطارها و ابلاغ به موقع تکالیف مدنظر معاون اجرایی به پیمانکاران و طرف‌های قرارداد شرکت.

۱۲) شرکت فعال در جلسات مربوط به حل و فصل مسائل پروژه و پیگیری مصوبات و تکالیف مندرج در صورتجلسات.

۱۳) انتقال آمار و اطلاعات دریافتی مربوط به چگونگی پیشرفت پروژه به واحد کنترل پروژه و همکاری‌های لازم با واحد مذکور به منظور تهیه و ارائه گزارش‌های نوبه‌ای مورد نیاز شرکت.

۱۴) بررسی و نظارت بر چگونگی انجام تعهدات کارگاهی پروژه در قبال شرکت و حصول اطمینان از صحت روند تهیه صورت‌وضعیت‌ها و ارسال آن‌ها و همچنین مشارکت در تهیه پیش‌نویس ادعاها و مواردی که شرکت می‌تواند برای تأمین و دریافت سود مطلوب از پروژه، برای دستگاه نظارت و کارفرما مطرح نماید و پیگیری نتایج حاصله.

۱۵) کنترل مستمر شرایط پیمان اصلی در مقایسه و انطباق با شرایط واقعی کار در کارگاه و پروژه، اعم از مدت پیمان و انجام به موقع تعهدات شرکت در قبال کارفرما و پیگیری‌های لازم به منظور حصول اطمینان از گردش مطلوب کار و قرارداد پروژه و کنترل سقف ریالی کارکرد پروژه با توجه به سقف اولیه پیمان و همچنین اعلام هشدارها و یادآوری‌ها و انجام اقدامات مقتضی به هنگام درخواست ابلاغ متمم‌ها و الحاقیه‌های پیمان اصلی.

۱۶) نظارت بر پروژه به منظور حصول اطمینان از اجرای عملیات مطابق با مشخصات فنی و نقشه‌های اجرایی و همچنین بررسی وضعیت مدارک و مستندات کارگاهی و صورتجلسات کارگاهی و توجیه و تشویق عوامل کارگاه و پروژه در راستای تکمیل مستندات کارگاهی و تهیه به موقع مدارکی که بعداً در صورتوضعیت قطعی پروژه مورد استفاده و استناد قرار خواهد گرفت.

۱۷) بازنویسی و کنترل ردیف‌های صورتوضعیت (در صورت لزوم) و تنظیم صورتوضعیتهای ارائه شده از سوی مجریان پروژه و تکثیر و ارسال برای دستگاه نظارت یا کارفرما. ضمناً، توجه شود که همواره یک نسخه از صورتوضعیتهای خام (قبل از رسیدگی) و یک نسخه از صورتوضعیت رسیدگی شده بایستی در دفتر مرکزی شرکت وجود داشته باشد.

۱۸) جمع‌آوری و کنترل و ثبت آمار و اطلاعات مربوط به پروژه‌ها در قالب فرم‌های مخصوص پیش‌بینی شده و به روز نگه‌داشتن آن‌ها و تبادل آمار و اطلاعات پروژه‌ها با کارشناسان مسئول واحد فنی و رسیدگی و واحد مالی و اداری شرکت و رفع مغایرت‌های احتمالی آمار و اطلاعات بین واحد‌های مختلف شرکت.

۱۹) دریافت یک نسخه از برنامه زمانبندی اولیه مربوط به هر یک از پروژه‌های در دست اجرا و در صورت لزوم

5 دیدگاه برای “دفتر فنی پیمانکار در کارگاه

  1. poia36 گفته:

    چگونگی رسیدگی به تاخیرات پروژه اعم از امور فنی و مسائل ابلاغ نقشه و …… و همچنین تاخیرات پرداختها و هزینه این رسیدگی چقدر میشود .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Verified by MonsterInsights